Assalamualaikum..dan selamat datang

Monday, January 3, 2011

Puding....

Petang tadi,dlm berpikir nak buat makan petang,teringat tengok puding kat dapur Kak Nor. kata kak nor..dapat resipi kat dapur gert..Memandangkan kat rumah dah ada stok agar2 jadi cuba ala try buat...(terima kasih untuk kedua2 chef.).



Sebab kat umah ni anak2 kecik-kecik jadi kita letaklah caler macam2..kalau tak..susah skit budak2 ni..

Anak2 suka ni..kita tambah skit coklat..jadi disebabkan buat dah petang..lepas magrib baru boleh makan..yelah mana nak sejuk terus agar..ye tak..jadinya petang tadi minum tea saja lah...

6 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

amboi sedapnya puding tu suri.memang peberet akak puding-puding ni. rasa sejuk je tekak.

cek chun said...

rajinnya dia masakkkk

sal said...

folow u..puding tu mengancam..
tahniah dpt buat yg sesedap camtu

K.Nor said...

cantik tu :)

suri solehah said...

Kak ina>>emm sedap kak ina..anak2pun suka..kaler2 tu..


cek chun>> hehe kan janji ngan my hubby tu..

sal>>kena tengok resipi nak masak tak pandai pun..thanks sal..


Kak nor>>kembang semangkuk ni kak nor kena puji ngan kak nor ni..hehe..terima kasih..buah cempedak luar pagar hehe

Ain said...

anak2 ain kalau agar2 tak minat sangat, tapi kalau mama dorang buat kek, laju jer makan....