Assalamualaikum..dan selamat datang

Friday, January 7, 2011

MaMa CyDa 1st GiVe aWaY ♥



sebenarnya tak reti nak join GW ni..tapi dah yus tag saya cuba ye..untuk syarat penyertaan kena klik mama cyda ni
mama cyda ni suh tag tiga orang..nak tag sapa rasa-rasanya.
dan 
-nisa usoff
dan tarikh akhir penyertaan;

18 Februari 2011 tepat jam 9 AM

8 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak pun tak pernah lagi buat giveaway. good luck suri.

~ yus ~ said...

hehe..TQ suri. Buat GA yg Yus tag...I like..

Sunah Mohammad said...

ouh, saya kena tag!!!! ekeke~ insya'Allah nanti saya wat entry ye~

NisaUsoff said...

erkk camne nih kak GA nih.. nisa tak taw le huhuhu kena wat pe nih hahahaha... jakun la plak X_X

suri solehah said...

Kak ina>>sayapun tak reti GA ni kak ina..terima kasih..

yus>>hehe..1st time kena tag..

sunah>>thanks ye sunah


Nisa>>akak sebenarnya tak tau sangat..nisa tgk kat blog mama cyda tu..then buat mcm akak buat tu la kot hehe..anyway thanks nisa

NisaUsoff said...

kekekeke ok2 nnt nisa skodeng la sana ;))

Cyda Acme said...

salam dear,
tolong letak banner kat side bar skali yek ... then bgtau kat sy semula ...
nway thanx sudi join :D

Kembara Perantau said...

singah tgok GA