Assalamualaikum..dan selamat datang

Saturday, January 22, 2011

Le tour de Langkawi

Hari ni rupanya ada cam pelacancaran ltdl rupanya..boleh aku tak tahu..Tengok kt tv satu rupanya ada siaran langsung..so apa lagi anak2 sibuk ajak babahnya nak bersama-sama meriahkan majlis...
Jadi dengan semangatnyalah kami pergi ke dataran lang


tinggal back drop je masa kami sampai..huhu..rupanya baru habis..krew-krew media dah duk pack barang...hehe mcm boleh tak tahu ada event hari ni kan..

Amik gambar gak le walau pun di tengah-tengah panas hari..kan apa alang2 dah sampai kan

Anak2 sibuk nak bergambar tepi elikopter..jadi maknya pun menyibuklah sekali..
Esok kot baru mula nak lepas le tour ni..aku pun tak pasti..tapi kalau esok,,dah kerja, tak boleh lagilah aku nak sama-sama meriahkan majliskan...

6 comments:

~ yus ~ said...

hehe..biasalah kak, biasa orang yg dekat ni tahunya lambat ye kak..

p/s: lenkali kalau ke langkawi bolehlah singgah rumah kak suri ni kan.

Norhafiza said...

salam kakSuri..wah, seronoknya akak No tengok..bawa anak2 sure dorg pun suka..

yg gambo kat heli tu kan...ye ye je leh jd tukang trafic jg lampu hehe...

Anonymous said...

huhuhu semangat sgh...panas ting pun......esok amikla cuti haha

sarah-najwan said...

untng gak dok sini ..leh tgk LTDL..hehe

saya xpenah ke langkawi..nati nk gi jenjalan gak..suri dok langkawi eh?
nati nk gi bole bgtau..hehe

suri solehah said...

yus>>tu lah yus tahupun sbb tertengok tv..hehe..
yus dialu2kan sangat,,boring ni kt sini :-)


no>>hehe,,anak2 bab jln mmg seronok,,ikut maknya..
no,,hok jage trafik tu yg tak tahan..hehe


anom>>huhu..semangat..molek jgk cadangan tu..


sarah>>huhu hok ruginya boring,,,takleh gi mano..
-molek benarlah nk mari sini..tel je nanti sy gi amik kt epot hehe..

kak Erna said...

suri..tak pe dah selesai pun..tapi masih sempat bergambar kan..