Assalamualaikum..dan selamat datang

Sunday, January 16, 2011

mari membuang masa

Hari ni masih bercuti sempena Keputraan Sultan Kedah..anak2 macam biasa kalau cuti mesti nak berjalan2..boring kot duk dalam umah je.semalam dah pergi mandi jeram..so hari ni pulak selepas sarapan..(kami sarapan jam 10 huhu)kami semua bersiap2 tanpa arah tujuan keluar dari umah

Hubby duk tanya nak kemana..tapi aku sendiri tak ada jawapannya maklumlah langkawi ni bukan luas sangat..
Lastnya dalam tak tahu nak kemana sampai di Cenang...

Bermulalah episod mari membuang masa....di pantai chenang...

tak tahu nak buat apa..nak mandi tak bawa baju spare..

Ada saja yang Solehah nak main..

Mari membuang masa bersama anak2 di pantai.

Along bising sebab tak boleh mandi...duk merayu babahnya nak mandi..

Lastnya terpaksa lah aku membeli dua pasang baju yang ada dijual kat situ,,,kalau kat pekan Kuah baju ni baru 4lai RM10..tapi kat sini RM6 selai..terpaksalah...

Time ni dah pukul 12.30 tengah hari..kalah mat saleh berjemur jadinya...mandi pantai ketika panas tegak..huhu


4 comments:

aidah said...

Salam Suri,sesekali bawak anak2 ke tempat macam ni memang seronok. tapi akak tak suka duk lama2 tak tahan lekit2 tu, hehehe

Cik Ina minat Do do Cheng said...

eloklah tu suri kepantai, akak pulak ke sungai. bestnya, akak tak pernah sampai ke sana lagi.

Cik Ina minat Do do Cheng said...
This comment has been removed by the author.
suri solehah said...

kak aidah>>sebenarnya tak cadang nak ke sanapun hehe..ikut tayar bergerak..lastnya anak2 pakat mandi


kak ina>>hehe.tulah semalam saya dah bawa pergi sungai..saja amik kesempatan cuti...dtg lah sini kak,,leh jumpa