Assalamualaikum..dan selamat datang

Tuesday, February 8, 2011

pindah lagi..

salam..hari ni mood tak menentu
pindah tempat kerja lagi
memandangkan ada kekosongan belah Kuah ni
saya mengoferkan diri untuk dipindahkan
walaupun baru 6 bulan kat tempat kerja sebelum ni..

bukan apa..seronok dah kat tempat lama yang masih jugak baru
tapi memandangkan perjalanan dengan bot
tu yang  rebut je peluang yang ada

tapi bila hari ni pergi lapor diri..
rasa mandomlah pulak..
tak tahulah kenapa,,
munkin baru lagi kot...
atau....
moga Allah permudahkan...
dan menghilangkan keresahan ini..

nak mengadap lappy pun macam takde mood hari ni
tapi dek kerinduan pada sahabat2..
ambillah kesempatan sekejap ni
jap lagi nak masuk tidur
badan penat sangat..
selamat malam semua..

24 comments:

cek chun said...

no more dibuai alun besar
no more debar tiap kali langit gelap
moga mandom untuk hari ini saja

RaNiA said...

tempat baru mmg gitu..mungkin tak rasi lagi ngan new environment tue..insyaallah lepas nie hilang la rasa mandom tue...sabar ek kak...

ainnoraini said...

selamat mlm...dan selamat beradu...mimpi yg indah2 tau...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kawan blog kan ada !
(^_^)





Suri,
rasa2 kalau nak ke sana nanti, kita jumpa boleh ? tapi tak confirm lagilah.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Betul tu suri takut peluang datang sekali.mana yang mudah, baik rembat . nanti suri gak senang .

~ yus ~ said...

takpe suri, tempat baru, belum sesuaikan diri. Lama2 nanti oklah tu..

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

salam kenal..akak keje kat ne?sabah @ sarawak?

pipoq said...

kekadang kita ni perlu berhijrah untuk lebih mematangkan diri..dan sememangnya kita ni harus sentiasa berhijrah untuk menjadi yang lebih baik dari 5 saat yang lepas..

apa pun, setiap apa yang terjadi dan berlaku pasti ada hikmahnya..cuma kita je yang kekadang tak nampak..

selamat bertugas di tempat baru..

sarah-najwan said...

xpe suri..pindah tmpat keje ni
kdg2 sbg motivasi utk kita..mgkin kita bole tahu perkara baru di tmpat baru..

saya salu gtu..tempat baru mesti blaja perkara baru..baik utk pglmn kita..mmg sayang kwn2 lama..tapi kita msih bole keep in touch..hehe

Norhafiza said...

takpe kak..lama2 nanti ok la tu..mula2, kita br nak kenal kawan kan..No harap kakSuri tabah ye..

Cik Pah said...

selamat berkerja di tempat baru..nnt lama lama biasalah tuh kan kak.. all the best

kak Erna said...

suri..mungkin sebab hari pertama ditempat baru..
semoga dihari yang mendatang..suri akan ceria semula..

apisv2 said...

mengunjungi dan mendgar luahan hati anda!
nice blog;)
apisv2©

Ati Masrif said...

suri .. kita lagi takde mood ni..



sudilah doakan utk kita ye..TQ

sekamar rindu said...

salam...

selamat berpindah di tempat baru..

suri solehah said...

chun>>lain padang lain belalng..tapi memori n kemesraan sgbt,,setakat ni tiada tandingan..


rania>>harap macam tu la..hehe..tapi hari ke3 cam tu lagi..huhu


ain>>hehe..dah tengah hari balik baru buka ni,,thanks ain..


reen>>betul2 reen..baca komen blog buat kita tersenyum..reen nak datang msg kat FB..nanti kita bagi no tel..

suri solehah said...

kak ina>>betul kak..walau masih belum dapat sesuai diri lagi..


yus>>huhu yus..saat ni masih merindui tempat lama yang dah rasi hehe..


erma>>kat langkawi je daling hehe..


pipoq>>betul2 pipoq..jadi penawar kata2 tu pada kemuraman akak ni..



sarah>>betulkan sarah..tapi ...takpalah saya kena belajar menyesuaikan dengan padang n belalng baru..hehe


no>>hehe,,okey je kot akak ni..janji selera lagi makan hehe..

suri solehah said...

cik pah>>thanks cik pah..lama cikpah menyepi..


kak erna>>harap macam tulah kak..thanks kak,,


apisv>>hehe..terima kasih..selamat datang.


ati>>ati nape??baru kelmarin ati ada mood senyum.

sekamar rindu>>terima kasih.. :-)

Ada Dalina said...

kejer kat ner?langkawi ke?

apapon, semoga sentiasa bersemangat di tmpt baru yer? :D

Cikgu Nurin said...

tempat baru...mmg macma tu..lelama nanti...haaaa..ngam ler...

Nieza said...

assalam kak, semoga dapat sesuaikan diri di tempat baru....biasalah mana-mana tempat baru pun mcm tu..mcm2 akan dirasakan.

Kak Sam said...

Assalamualaikum...
Selalu nampak kat helsinki. tapi hari ni baru berani nak tegur. Salam kenal ye. Semoga cepat dpt menyesuaikan diri dengan persekitaran baru.

RaNiA said...

dont worry kak..u'll get over it...insyaallah..sya dulu pun gitu kak..makan masa gak nak merasai keseronokan tempat baru...

hai kak sam n nieza...:)

E.d.Y said...

biasa la tempat baru...dah lama2 nnt jadi otai..huhu