Assalamualaikum..dan selamat datang

Sunday, February 13, 2011

makan-makan

hari ni agaknya hari malas sedunia
tengah hari tadi just masak sup ayam je..
malam ni langsung rasa tak mau masak..

jadi hubby ajak makan kat luar

jadinya destinasi kami ialah restoran EE Burger
ee burger ni saya penah cerita dulu
yang steaknya yang murah tu kan,,
sampai kat sana tadi tengok EE buat pengumuman
mula 29.Jan..harga makanan akan dinaikkan..

sekali pikir berapa RM lah yang dia naikkan
jadinya saya n hubby order burger...
along n Adam mintak lamb chop
n pengasuh diaorang ambil nasi goreng paprik
masing2 pakat minum air oren sunquit..
saya sorang je yang minum tea o panas...

burger nya siap ngan kentang goreng bagai..

Bila time nak bayar baru tau lamb tu naik singgit je..jadi seploh ringgit...masih murah dalam kelasnya kan
begitu jugak ngan burger tu..just naik 3 posen je..jadi RM 2.80..mana nak dapatkan dengan kentang bagai 2.80 sen..kalau kat stall tepi jalan burger special dah RM 3.50..campur semua 35 ringgit aje
rasa macam nak syorkan kat KPDNHEP suh letak restoran ni sebagi kedai harga patutlah pulak..

sahabat2 diner apa malam ni???

13 comments:

Ati Masrif said...

as salam suri,

heavy dinner tu..

memang masih murah tu..
untung duduk luaq bandar kan..

dah lah pinggang mangkuk pun murah..
jeles..jeles ^_~


Jom baca: Khas Untuk Semua KAUM WANITA.. mesti baca!!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Suri murahnya.kalau kat sini mahu berpuluh ringgit cam tu.berger pun specialkan.

Wan said...

murahnya, kat mana tuh? nampak pon cam sedap! :)

Hafriz Mohamad said...

waa...cdapnyer..
Lame dh rasenye tak makan burger. boleh cari r pasni...hihi

Kakzakie said...

Syukur Suri masih dikurniakan tempat murah lagi. Kalau kat JB ni memang dah tak jumpa. Apa lagi walau kita kata mahal kata saudara kita di S'pore murahnyerrrr..... gerammmm je :-(

pipoq said...

comel tul burger tu..hehehe..kat Ipoh ni pun harga makanan dah sedikit naik..tu sebab jarang makan kat luar..masak sendiri kat rumah walaupun beli bahan bahan mahal sikit pun lebih puas hati..

sarah-najwan said...

saya lagi xdinner pom sb smpai umah kol 10 mlm..terus ZZZzzZZZZ..fenatttt

smlm xmenyinggah mana2 umah blog sb pi KL..hehehe

Norhafiza said...

murah betul la rege kat sana...klo labuan ni ha...jangan mimpi la huhuhu...

Sunah Mohammad said...

oh my..kenapakah sangat sedap rupa gambar tu???

mamawana said...

sedaplicious tuuu

suri solehah said...

ati>>satu kedai tu ati yg murah..kedai lain huhu...


kak ina>>hehe..betul tu kak..masih murah lagilah..tapi rasanya satu2nay kedai yg murahlah tu..


wan>>kat pekan kuah ni wan..balik msia nanti bolehlah bkunjung sini :-)

suri solehah said...

hafriz>>sedap..burger kat EE ni pun rasanya special tak sama ngan tmpt lain hehe


kak zakie>>hehe..tp satu kedai tu je kot..betulkan dah takdak yg murah skrg ni..org spura duit diaorg mahal huhu


pipoq>>setuju ngan pipoq..masak sendiri lebih puaskan..tp malam tadi tu malas sgt rasa hehe


sarah>>hehe,,seronok sarah jalan2 ke?saya pun tak sempat kemana...ada saudara dtg dr kg,,kena jadi super

suri solehah said...

no>>tu lah no..mmg murahkan..balik smnjung nnati no mai sini ye..


sunah>>hehe,,macam2 sunah ni


mama>>hehe..memang sedapkan..