Assalamualaikum..dan selamat datang

Tuesday, January 3, 2012

lagi cerita hero malaya

alhamdulillah
dah dapat semula brodband ni.
dapatlah tengok blog dengan selesa
tak perlu nak luaskan mata masa guna HP cam hari tu

buat sahabat yang meninggalkan komen
dientri sebelum ni..terima kasih banyak2
rasa terharu dengan ucapan tahniah sahabat semua
walaupun kenal hanya dialam maya..tetap rasa kemesraan itu


jadi..di sini saya uploadkan gambar
hero baru yang dahpun berumur 60 hari hari ni...alhamdulillh
....
gambar masa umur 3 hari
....

ingat nk upload dua tiga lg gambar terbaru...
sekali klua camni...We're sorry, but you have exceeded your photo upload quota..
huhu..jd cam dulu lg..walau gambar dah saya resize kan
:-(...

apa2 hal pun selamat tahun baru buat sahabat semua....

17 comments:

Kak Rose said...

Comei nya hero baru suri... dah balik Langkawi ya... selamat bertugas kembali... eh ke masih belum habis cuti bersalin?

~ yus ~ said...

sangat comel suri...:)

suri solehah said...

kak rose>>hehe..dah lama dah balik sini cuma taksempat on9 je..masih ada cuti sebulan..tapi rasa cam tak cuti..along masuk tahun satu..n angah masuk pra..kena pegi hantar n amik diaorg..hari ni hari pertama hehe



yus>>hehe..comelkan masa baby yus..tak puas tengok...nikmatNya...

kakcik said...

Comelnya dia. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. :)

EmbunRosaliza said...

Assalam suri, comelnya hero baru tu, sayang lak tak dpt nak tatap wajah ya.

Shoutmix tu suri dah nak kena buang tu, kena boh yg baru,

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik...
terima kasih sudi snggah blog akak..
Bila masuk jer 'rumah' suri...aduhhhhh geramnya tengok si hero yg comel tu....tak puas menatapnya...
p/s..selamat tahun baru dik..semoga ceria dan gembira selalu...

YATZAKIE said...

o..dp baby baru...comel2....tahniah kak suri..

Nieza said...

assalam kak,selamat thn baru utk akak sekeluarga. comelnya hero akak ni.geram tgk:)

MamaEma said...

salam kenalan..terima kasih dtg ke blog ema...

comelnya baby ni...

qemaishak said...

comelnyeee..tak puas tgk gambar sekeping je ni kak hehe

qema okey tapi xde mood nak tulis blog..terima kasih sudi tanya khabar:)

lyza said...

alaaaa..comeynyaaa dia...
Selamat tahun baru utk akak sekeluarga..^_^

MaryaYusof said...

Tahniah! Teringat masa anak masih bb ;)
Salam kenal & follow di sini~

Zaitun said...

Comeynya..semoga menjadi anak kebanggaan ibubapa.

gadisBunga said...

kecik kecik dah hensem! hihi~

So Shy Lady said...

sibuk btul awal pskolahn neh, bw pun slow...

alhamdulillah comel n sihat walafiat hero baru tu! kjap je dh umur 60 hr ye! suri pun kna take care diri lg tu....

Imaan09 said...

ouh..sis baru bersalin ek?br lepas pantang? apapun,tahniah..

Irfa said...

emm lenanya dia tido ;)