Assalamualaikum..dan selamat datang

Friday, January 13, 2012

cerita malu hari jumaat

alhamdulilah...
hari ni masih lagi diberi kesempatan olehNya
untuk bercerita kat sinikan
..........
cerita hari ni ialah mengenai 'malu"
cerita malu dan termalu ni berlaku pada saya
;;;;;;
malu bukan apa,,sebab tak pakar dalam IT ni huhu
ceritanya ialah..berkaitan dengan cerita saya kat sini
pasal takleh nak upload gambar kat blog ni tu kan
rupanya perkara itu terjadi disebabkan kesilapan saya
;;;;;;;
;;;;
masa saya guna telefon untuk update blog
saya kena guna compose tu(masa nak masukkan entri)
jadi bila saya guna lappy...
saya tak letak balik kat edit HTML tu..
....semalam saya baru perasan...
hasilnya,,,,,,


tara,,,
adib fawwaz..sejam selepas melihat dunia...

lena..kelamaya

sebulan....
yus...betul kata yus tu huhu.....
masalah lain rupanya.

29 comments:

ieda said...

alooor geram nyeeee tgk gambar bb pagi2 nie ;)

cheqna said...

cheqna kalu tengok gambo baby mesti sayu..
beshnya ada baby =)

Farid said...

Salam surisolehah

Comelnya baby tu...ni yang buat teringin nak ada baby ni...secara tak sengaja akak dapat ilmu baru... maklumlah akak ni newbie.

miloais milo said...

comelnyaaaaaaa!~
suker lah kalo baby i kan... bau baby sedap ya amattttttt!~

Acik Erna said...

salam suri..comelnya..teringinya acik nak jumpa dan pegang budak comelni..geramnya.

Kak Rose said...

salam jumaat suri... sama cam kak rose ni la, buta IT... semua meraba2 sendirik tp nasib baik ada ramai kawan maya yg sudi share ilmu kan...

barula puas tengok muka baby yg comei tu...

kakcik said...

Comelnya dia. Semoga membesar sebagai anak yang soleh. :)

Kakzakie said...

Suri... cepatnya dia dah montel kan. Macam ini tak boleh cuai Suri kot nanti si abang dan kakak gomol tak henti...

~ yus ~ said...

comelnya dia...

ni yang rasa nak baby lagi ni...


hehe, kan dah boleh upload, salah rupanya masa posting tu, pegi kat edit html mmglah takde kuar nak letak gambar..hehe

Qaseh Suhaida said...

comeyyy adib ini...

EmbunRosaliza said...

encemnya adib, nasib baik teringat semulakan, kalo tak adalh picnya

suri solehah said...

ieda>>hehe..memang geram


cheqna>>sabar cheqna,,akan tiba masa cheqna tu.. :-)


farid>>hehe..jangan halang keteringan itu


iols>>betul2 suka bau baby..masam-masam manis hehe

suri solehah said...

kak erna>>akak mai lah cuti2 msia kat langkawi ni..suripun teringin nk jumpa akak..


k.rose>>huhu..tu lah..dok ingat napelah jadi gitu..percubaan je tu kak..saje tempek gambar baby kecik


k.cik>>amin..kak cik tqvm

suri solehah said...

kakzakie>>memang ye kak,,abang berdua suka gomoi..takleh kawan tu nak tidur..yang si solehah tu mula2 sayang lepas tu pang...huhu
kadang pengasuh diaorg ni mcm ralit skit..selalu je kena.


yus>>dah boleh dah tu yus..anakpun dah besar hehe..
-tu lah yus..suri tak perasan tu tau...lupa seting dah ubah masa guna HP huhu


qaseh>>hehe..tq sudi dtg sini


k.rosa>>hehe..tu lah k.rosa,tak puas rasa tak tempek gambarkan

Mariambebakar said...

Comelnyer,Sukanya bebi..Tapi, sakitnyer bersalinnnnnnn....

~K Ham~ said...

as salam...kak ham dtg ni....terima kasih sudi bkunjung ke rumah maya kak ham yang suam suam sejuk tu...

~K Ham~ said...

wauu comelnya baby....ciumkan utk kak ham ya..

Amie said...

cumelnya! masya-Allah....geram!

IntaNBerliaN said...

comelnya baby.. mg sy ada rezeki utk dpt baby ke 2.. :-)

Kamalia said...

subhanallah.sangat comel..mesti bau baby sgt bestkan. Afiya dah bau budak besar sikit,bau baby yang dulu dah ilang..hehe

Ati Masrif said...

hehe..tulah bagus ada kawan2
maya ni kan boleh tolong menolong

geram dgn hidung fawwas tu :)

Hanis Azla said...

comelnya.. namanya pun cukup indah..

PoohGumux said...

berkenan la gan nama anak akak. pinjam boleh?

Zaitun said...

Comelnya, namnya pun sedap pandai mama dia buat nama.

Pia said...

"owhh patutlah tak leh upload gambar..so skrg dah boleh..baru leh tgk gambar baby nya,so kiut..."

mama aini said...

ehem comilnya baby suri ni.. :)mama rindu kat suara tangisan baby..

Nieza said...

alhamdulillah dh selesai yer masalah gambar ni kak. geramnya tgk baby akak ni comel sgt.:)

teratai said...

suci bersih ibarat kain putih...coraklah ia sebaik mungkin:)

YATZAKIE said...

bla nengok baby akak ni,mcm nak tambah sorg lg jer rasanya...hehe