Assalamualaikum..dan selamat datang

Sunday, March 20, 2011

testing 1,2,3...

Assalamualaikum..
sahabat2 yang dirahmati Allah

Alhamdulilah...masalah upload sudah selesai..
hasil pandangan kawan2..terima kasih banyak yang memberi idea
....rupanya selama ni tak reti..
awak duk upload gamba dengan saiz yang besar..
huhu..tu lah..orang berblog..awakpun kalut berblog
...tapi betul jugakkan..hikmahnya..kita dah dapat satu ilmu baru...terima kasih kawan2..
penghargaan yang tak terhingga atas keprihatinan sahabat n kesudian kongsi ilmu....
samaada masalah biasa atau tentang IT ni...


jadi sebagai percubaan..saya upload gamba masa tiba di langkawi jumaat hari tu...

solehah nak duduk atas troli..tak mahu didukung...

dah dia tengok abang2nya sibuk panjat troli..
tengok tu..
happy blogging semua... :-)

25 comments:

sarah-najwan said...

gtu kesnya..
seb baik da setel..

anak saya si sarah tu pun suka naik troli..
saya lak malas nk dukung2 ni..xlarat..ehhe

sal said...

TAHNIAH , DPT belajar ilmu baru

teratai said...

seronoknya gi bcuti Langkawi! Saya x jejak sana rasa2nya dah hampir 20 tahun! Pergi dulu, masa tu Langkawi blm membangun, masih macam perkampungan nelayan!

cek chun said...

wah.. solehah dah beso.. bila nak mai umah auntie mai nihh

Kak Rosaliza said...

Alhamdulillah dah settle tu..riang sikit hati yang rawan tu heheh

Kalo akk intenet ke pc masalah huhu seharian bermuram durja..mood pun tak ada heheh. abe akk tak leh tgk kalo akk xdak mood, mesti cpt2 dia betulkan hehe

Norhafiza said...

alhamdulillah kakSuri dah ok..

sama la anak2 No kak, klo dorang sampai d klia..berebut nak naik troli..tp bg No lagi senang sbb just bw dorang, cepat sket..klo tak dorg suka sangat singgah sana sini..

semoga hajat No nak p langkawi tercapai..

kak Erna said...

Alhamdulillah suri dah dapat ilmu baru..
boleh teruskan berblog ..

tun_telani said...

alhamdulillah.. belajar dr pengalaman =)
bestnyer gi langkawi, tun ni xpernah nk smp pon langkawi tuh. family pergi time cuti sekolah, tun duk kt uni xdpt cuti :( iA someday smp jugak.

mommylavender said...

tentu byk shoping tu..hee

Cik Yana said...

Bestnyer gi Langkawi. Tapi kan cik Yana dulu mabuk dalam feri. Sampai sekarang da tak berani jejak pulau da. Hahaha~

Entry terkini: Olahragawan Negara bagi :)

dyea irdina said...

sy tak suka langkawi tp sy suka pinggang mangkuknya, sudu garpunya, coklatnya..hehehheheheh

Sunah Mohammad said...

hehehe..comelnye lah~

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Salam suri....

Dah lama tak bersiaran.patutlah ada masalah rupanya. bila nak update masak-masak, dah rindu plak.

kpah k-poh said...

nanti buh byk2 lagi pic yaaaa...

Lagenda said...

Dulu, sblm mak pakai WP tu, mak pun alami masalah mcm suri ni gak. Tak leh upload pic sbb store dah full. Rupanya selama ni tatau kena resize dulu pic!! Hahahaha..almaklum la, bukak blog tu x de tangan yg tunjuk ajernya..sendiri ajelah pandai2 buat.
Last2, tukar ke WP je senang! Kepala pun tak serabut nak pikirkan store lg dah!

p/s: Aritu tercari2 jugak kwn2 yg duduk langkawi sbb nak kirim beli coklat..tp tak jumpa suri! Huhuhu...

Citarasa Rinduan said...

yes..
berjaya gak akhirnya..
bestkan ada kawan2 yag sudi bantu..
terus terang ayu mmg happy berblog..


PS: umai pun sama..suka duk dalam troli..hahahaa

suri solehah said...

sarah>>tu lah kisahnya..sy pun jenis tak larat nk mdukung..biasanya pengasuh dia dukung huhu


kak sal>>antara faedah berblog ye kak sal...leh kongsi2 pendapat,,


teratai>.datanglah langkawi..saya bentang kapert merah nanti hehe

suri solehah said...

chun>>dah besar untie..dah lari2 dah saya..tunggu antie buat sup solehah pergi hehe..


kak rosa>>betul kak..hepi skit hehe..tupun sama hubby yg tolong setelkan lepas baca pandangan kawan2..kita ni malas skit.

no>.alhamdulilah no..hehe semua budak gitu kot..akak tunggu no datang langkawi pulak..


kak erna>>terima kasih kak erna..sseronok berblog sbb dapat ramai kawan.

suri solehah said...

tun>>mailah tun..buat gathering..seronoknya..


mommy>>tak shoping sgt..biasa tunggu sale baru beli hehe


cik yana>>hehe kesiannya..tapi fligh pun murah dah sekarang ni kan..


dyea>>huhu..samalah kita..tak suka langkawi tapi dah terpaksa

suri solehah said...

sunah>>comei cam mak dia huhu


kak ina>>hehe..mmg kena mask sbb tadi terliur muffin akak..huhu


mak>>suripun gitu..mak WP tu apa ye..tuu pun suri tak tau huhu...
p/s:nanti nak coklat cakap ye..hehe..luminarc pun tengah offer ni


kakpah>>hehe..kena buat tu..

ayu>>betul tu ayu..antara keseronokan berblog itulah..dapat bertukar pkran,pengalaman
ps:bila nak bawa umai datang langkawi pulak?

cemomoi said...

haaa banyak skali upload yeaa

Lagenda said...

Suri, WP tu stand for WordPress syg..hehehe!

Sudi ke tolong membelikan coklat untuk mak ni klu mak kirim?? Tak susahkan suri ke nak pi membeli nak membungkus serta mengepos?

Kakzakie said...

Shopping sakan kalau di Langkawi tak sedar duit mengalir macam air....

qemaishak said...

sakan kak suri jalan2 ye..
rasa xlengkap entri kalau xtepek gambar sekeping dua kan hehe

Cik Pah said...

tapi kan kang..biler nak resizekan gambo mmg lecehkan.. rasa cam lambat jer.

wah..seronok bercuti.. camne cuaca kat sana .. best tak?