Assalamualaikum..dan selamat datang

Tuesday, March 22, 2011

Reen's Diary Giveaway Lahh !..

Assalamualaikum

Jam menunjukkan pukul 10.13 malam.mata dah hampir mengantuk..tapi tiba2 teringat yang reen buat GA yang sampai hari ni,masih tak sempat nak menjoinkan diri lagi..jadinya memandangkan tarikh dah makin dekat,saya mengambil kesempatan untuk join sekali...reen,kita dah join ni...



sowi..tak teredit gambo ni rupanya...




Kata reen..untuk GA ni kena tag 3 atau 7 orang...alamak..nak tak sapa ye..bukan apa sebab tengok kawan2 semua dah join..tinggal lagi saya je yang terlambat sikit...

tapi dah itu permintaan reen..jadinya saya dengan ini ingin mengetagkan pada kawan2 kita kat baawah ni....
masih ada masa lagi nak meriahkan majlis kawan2kan...


saya tag;
cik pah,cik pah tak buat lagi kan?
cik chun,lehkan cik chun?
cik sunah..sunah baikkan.
dan semua kawan2 yang datang..terima kasih-terima kasih..
jadinya nak tengok lebih lanjut boleh ke tempat reen tu...

Selamat berGA ye kawan2..

13 comments:

Lagenda said...

moga berjaya suri

sarah-najwan said...

semoga berjaya

suri solehah said...

mak>>saja je mak..meriahkan majlis kawan2

sarah>>hehe..jomlah sarah join sekali

Sunah Mohammad said...

erk! all the best~ :D

kakcik said...

Semoga Suri akan mendapat hadiah dari Reen. Kakcik kalau bab nak kenakan tag, memang gagal! :)

nurkass said...

salam kak suri..
wahh..dah buat ek..reramai lagi meriahkan..

gud luck kak..:)

Ati Masrif said...

as salam aida,

sori lama tak mai sini
pasai sgt bz..lani pula
syahmi tengah batuk lelah
lagi tambah bz...huhu

dah byk hari kita tak cukup tido
dok berjaga ...sumbat vontot lagi..hihi

semoga berjaya dgn GA reen tu

kita akan join later2 lah


bye...^____~

♥ manje ♥ said...

selamat berjaya =) ~

Norhafiza said...

wow..best la kakSuri ni..sporting la,..No doakan semoga berjaya ya..

Kakzakie said...

GA lagi ye suri. Selamat maju jaya....

Cik Pah said...

baru nak ucap gud luck.. tup tup ..kene tag jugak..heheheh

gud luck untuk diri sendiri jugak lah camni

azzey said...

Gud luck utk GA ni ye..:)

Kak Rosaliza said...

semoga berjaya suri