Assalamualaikum..dan selamat datang

Friday, January 11, 2013

Dia pun buat jugak...

Pagi hari lagi,,kalau cuti,,semua senang je bangun pagi,
Dalam kita duk kemas rumah...diapun buat operasi dia,,,,

duk tengah prepare nak buat kek red velvet jugak

ni buat apa pulak tu?tengah bakar kek dah?
nak sediakan bahan tuk deko pulak ye

proses melapis...

frosting....

dah nak siap dah....

yeee,,,Solehah dah berjaya buat sebiji kek red velvet.....

kalau dah anak dara...
anak dara jugak...
..................
maknya lah..masih terkial2 nak pikir menu brunch...
brunch tu....malas betul mama ni....




19 comments:

Kakcik Nur said...

Hehehe... senang kerja Solehah. :)

Kakzakie said...

Oh... lupa hari ini cuti kan di sana Suri. Sama macam anak dara kakak asyik kerja buat kek tak sudah. Kalau boleh makan tak apa kan ini pandang aje hihi...

hitomi lavender said...

Masak kut dalam tu ja..memang best..hehe..samala anak dara yg kt rumah ni,.tepon yang ada game masak2 kt tangan dia ja..bila tanya,dia ckp masak cakep.hehe.. :D

Kesuma Angsana said...

he he swetnyer budak2 ni

Acik Erna said...

assalam suri..sementara mak bercuti lagi ni..dapat la..ikutkan klemahuan anak2 kan

L said...

hehe. pndai die main.. Adik kecik L cukup suka benar main game buat kek.. haha

Teacher Basariah said...

budak zaman sekarang..

Qaseh Suhaida said...

solehah practice buat red velvet tuuu...

LiYa HaNiF :: said...

tgk solehah teringat kat qalesya.. qalesya pun selalu buat kek cam nie.. ^_~

Knor said...

salam ..saya dtg follow you di sini..

Jemarisuri said...

yeayyy pandai....hikhik

Mimie said...

pndi die wat kek red velvet

jeBateja said...

Untung lah ada anak pompuan yg leh buat kek....walaupun dlm alam maya....ahakz

QA's ~ mamapapa said...

eheheh!!brjaya sudah mnghasilkan sebijik kek :)

norh said...

tak nak try ajar dia buat yang betul2 ke? jimat masa dan tenaga mamanya..he he

Pia said...

"salam suri..pakaba?budak2 skrg mmg mcm tu kan..kita dulu ms kecik main msk2 buat kek ngan tanah...hahaha.."

sal ya said...

buat kek online ye...

Puan Kutu said...

hehe buat kek dialam maya..gud girl!hiks..

QasehnyaRania said...

hihi..anak2 zaman it ;D