Assalamualaikum..dan selamat datang

Thursday, June 30, 2011

takut

hari ni rasa risau pulak nak buat entri
bukan apa..saya semakin menyedari
lappy saya ni dah makin uzur...

pernah masukkan satu gambar...
tapi tak muncul2..tekan "add" lagi
tak muncul jugak...tekan lagi
last2 keluar satu gambar...
bila post..nampak kt tempat saya ok je,,,

tapi bila tengok komen kawan2 rasa lain macam
sekali try buka guna lappy hubby
baru tahu...3-4 keping gambo yang ada
dah tu dgn size gedabak..huhu

hari ni pun sama saya baru perasan
rupanya ada entri saya...apam kentang
terpaste sekali dengan gambar
dr dapur kak rose huhu
mintak maaf banyak2 kak rose ye
tak sengaja...seb baik ada saya link kan


kadang terpikir jugak..
kenape gambar sering tak klua tu..
adakah betul sebab lappy saya..
atau ada masalah teknikal lain yang saya tak tahu..
ada idea tak?

13 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

suri patutlah hari tu akak tengok beberapa entry gambar besar sangat. akak pikir gak, tak kan suri nak letak gambar besar tu.ooo lappy uzur. kalau ada rezeki beli je baru.

Acik Erna said...

suri..akak nya ni pun nak mula buat perangai .dah le suara hilang..nak upload gambar pun seksa.

sarah-najwan said...

xtau la suri..akak nk lagilah xtau ape..hehee

ce google cari..pasti ada solvenya..

ni pom seb baik bole sign in..hehe

nurkass said...

la ye ke kak suri..
sabar je lah..tapi kass baca setiap post kak suri tu ok je..ishh..musykil la pulak..hehe

nuwairani ismail said...

tapi kekadang blogger.com jugak yg prob..ntahla...mcm2 masalah skrg.takleh nk upload gmbr la, takleh nk tulis komen la..takleh nk update entry la..

Zaitun said...

Mungkin dah tiba masanya untuk mendapatkan yang baru.Kalau ada rezeki lebih apa salahnya kan.

miloais said...

sila beli lappy baru
ekekekek!

beb... ada lah masalah teknikal ngan lappy uols tu...

sal said...

gambar tu bersaiz besar tak..
kena kecilkan dulu..resaiz..

qemaishak said...

mungkin sistem kat lappy tak support blogspot ke camana sebab ada gak kawan qema yang jadi camni, bila dia buka kat tempat lain okey pula maknanya bukan masalah blogspot tapi masalah pc/lappy.

Norhafiza said...

ye la No pun ada terperasan time gambo beso2 tu..No igtkan kakSuri saje je..huhu maaf ye kak sbb tak bgtau..No pun tak reti gak bab2 ccm ni kak..main hentam je No pun..

Azhariah Zuber said...

bagus awak..siap mintak sori kat owner gambar

Solehah said...

pelik jugak kan..tapi kadang-kadang camtu la.kat monitor orang lain jadi macam lain. sorry sbb tak arif sangat pasal ni.

suri solehah said...

terima kasih kepada sahabat2 yang sudi berkongsi rasa,,,minta maaf baru sempat melihat pendapat semua..diserang asma dua tiga hari tak larat...