Assalamualaikum..dan selamat datang

Thursday, December 23, 2010

rindunya....

Rasa bagai berkurun tak dapat line internet,,rasa jauh sangat...bila dah dapat ni dapat baliklah jengah kawan-kawan...biarpun aku ni tak aktif seperti orang lain...tapi kerinduan sentiasa ada,,harap-harap lepas ni dapat mengarut seperti biasa kat sini..sebenarnya menulis agak lewat ni sebab baru balik dari pekena beriani kambing di kg Pelet rasa-rasanya area Penanti kot,maybe ada kawan-kawan di sini yang dah pernah ke sana..tempatnya memang tersorok skit,kalau tak biasa area situ maybe tak jumpa,nasib baiklah ditemani dengan kakak ipar n her hubby yg expert kawasan tu,tapi yang spoilnye kami lupa nak bawak henset so takdptlah nak amik gambar

Nasik beriani n paha kambing kat situ,memang bestlah dengan harga RM18 sepinggan boleh makan sampai kenyang,ada jugak nasik beriani n ostrich grill..dengan harga RM38 sepinggan,tp rasa daging ostrich bgku tak berapa best,lebih kurang dengan daging lembu je..banyak lagi menu lain di situ,satey rusa pun ada..so sape yang smpai area situ blehlah try yer..tp so sorry takde gambar i nak tunjukkan...

5 comments:

Cik Pah said...

wah bestnye beriani kambing.. dapat pulak jenis dging yg lembut dan tak berbau tuh.. betul betul cik pah nye feveret

cek chun said...

gatal tangan nak berblog la tu.hahaha. welkem bek my pren :p

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

jgn nnti sunyi lg...


hehehe...

dr_basya said...

blogger mum telah kembali..hahaha..selamat berblog..nnt singgah2ler ke blog i..masih dalam pembinaan..sibukler..hehe..sibuk apa pon ku tak tau..wakaka..http://teacherbasariah.blogspot.com/

suri solehah said...

dah 3 zaman baru dapat buka blog..bb punya pasal sori erk kat kawan2 yg singgah sini..anyway thankq bebanyak

cikpa>>>cikpah sesekali turunlah penang..memang tak berbau kambingpun..

chun>>ahaks hehehe..dah balik beb.

reen>> hehe tp sesekali ada BW kat umah reen..takperasan ye?? :-)

dr_basya>> hahaha...biasalah biasanya sibuk n menyibuk..im bek..hehe