Assalamualaikum..dan selamat datang

Thursday, December 30, 2010

jalan-jalan

Hari ni tak ada apa nak buat,,,nak jelajah supermarket macam dulu dah tak de dah..rindunya ngan Queensbay..Sunshine..macam2


Baru lima bulan aku di Langkawi ni dah terasa boring yang amat...macamanalah orang yang dah bertahun kerja sini...kalau ikut kata hubby ku..memang dah cemuih sangat dah

so sebab tak tahu nak kemana kami sekeluarga amik keputusan ronda-ronda Langkawi..rondapun kira tempat samalah...sedihkan...


Anyway janji anak-anak gembira.....

yang ni taman burung..nama taman burung tapi ada lah haiwan2 lain..kira macam mini zoo....
kat sini arnab..Solehah geli arnab cium dia hehe

ni petronas play smart..anak2 cukup suka kat sini..bukan apa boleh main dalam ekon

hihihi..antu mama...




ni galeria perdana....cerita pasal Tun DR.M

kat sini Solehah suka duk ...kalau datang...Ini saje lah tempat kami boleh pergi..nak ke telaga tujuh ke..kabel car ke rasa macam tak sesuai ngan anak kecik...Sapa-sapa yang nak datang sini..satu je yang best..bawak duit banyak2 n shoping pinggan mankuk..berbaloi..hehe      


6 comments:

cek chun said...

tang gambaq hantu tu aku tak tahan beb..kahkahkah

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hahaha....

lawak + terperanjat tengok hantu mama tu !

ainnoraini said...

terkejut jap nangok gambar antu mama tu...

geleri perdana dah ade pegi mase bercuti kat langkawi...

nza said...

kalu g shopping mmg best la kt langkawi nie.....

Cik Ina minat Do do Cheng said...

suri , akak nak komen benda lain , boleh?cam mana ko buat apam tu boleh jadi. akak belajar ngan arwah mak, sampai la ni, hampehhh tak jadi.

bagilah resepi.sebab akak suka makan apam.

suri solehah said...

cek chun>>haha..hantu lawa lg tu

reen>>kalah saka jentayu hihihi

ain>>hehe..datang lah lg ain..leh kita jumpa


nza>> tulah,,bawak duit bnayak2 hehe

kak ina>>kak ina terlewat tgk..saya dah buat tu..nanti kak ina buat ye..:-)