Assalamualaikum..dan selamat datang

Thursday, November 11, 2010

lembab betul service..

Semalam tiba2 teringin nak makan piza..mengenangkan kalau buat sendiri ..mengecewakan so aku ajak hubby mencarinya kat restoran..biasa je sbb kat sini takdak piza hut..Hubby ni jenis nak merasa makan kat tempat yg berbeza..jadi kami pergilah kat tempat tak penah cuba lagi..satu kedai makan kat Pekan Rabu..kami sampai orang takdak lah ramai sangat..nampak pelayan ramai..so bila diaorang hulurkan menu..aku pilihlah piza yang dikehendaki..dengan beberapa menu lain..memandangkan nak makan nasi kat umah..jadi hubby order sup tulang,,along mintak aiskrim n sosej..

Yang nak ceritanya..punyalah lambat siapkan hidangan restoran ni..dahlah tunggu lama,, dah tu satu-satu diaorang hantar...nak kata ramai pelanggan tak juga..emm tak tahulah.

duk atas plak..ni yang paling last sampai.kiranya along dah hampir habis makanlah...kiranya sepetanglah menanti makanan kat kedai ni..rasanya tak mo dtg  dah n kemuncak pada rasa rimas menanti tu..masa nak gigit piza yg ke3 keping.hampir2.tergigit sekor lalat.dalam piza tu.huhu

 eskrim n sup baru sampai..



dah dekat nak abis eskrim tu baru diaorang hantar sosej n bun along...
Ait nape gamba ni duk bawah lak..Anak-anak dah kebosanan..seb baik Adam tinggal kalau tak lagi sakan..Solehah dari dlm kerusi naik atas meja.








5 comments:

ainnoraini said...

pantang betul kan...
tunggu lame2 ni...tu yg malas nak dtg lagikan kalau dah servicenye lembab jer...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Budak2 pun mesti boring aje.. Nak main2 tak bagi..hehee..(sayalah tu)


Pernah kena camni pastu terus abg kata 1st time dan last time kat situ..

suri solehah said...

Ain>>>hehe..betul tu..boleh datang tapi jgn bawa anak2..


reen>>tu lah reen..naseb baik lg sorang tinggal kalau tak makin jadi..

cek chun said...

tu dia aihhh.. sampai lalat pon ada.. sakan la kedai kat lgkawi yaa :))

kiesya said...

slalu jugak kena mcmni...kdg2 tu pekerja nye pun tak cukup...


www.duniakiesya.blogspot.com