Assalamualaikum..dan selamat datang

Wednesday, February 8, 2012

entri tengah malam...

munkin ramai saat ni dah belayar jauh
tapi saya masih bersengkang mata lagi...
bukan buat kerja apa pun...
tapi terpaksa,,,,, sebab terajin tak kena masa
""""""""""""""""""""""""""
"""""""""""""""
sebenarnya,,,
malam ni,,saya tiba2 pulak rajin nak meroti
awal- awal tadi duk layan cerita kat tv,,
sudahnya 9.30 malam baru nak mula uli tepung...
apa lagi sampai saat ni tak boleh nak bakar lagi huhuhu...
"""""""""""""""""""
"""""""""
tapi elok jugakkan...
kurang2 bolehlah saya ziarah sahabatkan...
dah dua hari ni,,agak tak sempat nak mengadap lappy
kalut betul dah masuk kerja..dapat kerja baru...
saya kena jaga pusat sumber sekolah...
bayangkan dah bulan dua..satu bendapun tak buat lagi
 jadi banyak benda yang kena settelkan...



sementara nak tunggu roti tu naik skit,,,,,
bolehlah saya BW.... :-)

-mengantuknya mata ni....

34 comments:

kakcik said...

Alaaa... mana gambar rotinya? :)

EmbunRosaliza said...

Assalam suri, mana rotinya, leh buat bf heheh

~ yus ~ said...

rajinnya suri malam2 buat roti...:)

qemaishak said...

kak, mana gambar rotinya, pasti gebu & sedap:)

Kamalia said...

rajinnya akak buat roti tetenagh malam ye..
takpe,buat untuk anak2 kan..buat dengan penuh kasih sayang..

cik cek said...

Tetengah malam buat roti...mesti terlebih vitamin R ni...nak rotiiii...:)

Kakzakie said...

Suri tunggu bakar roti sampai tak sempat nak tunjuk dlm N3. Hari ini mesti dah habis bawa bekal ke sekolah..

Kalau kakak tengah malam dapur dah tak ada bunyi apa pun suri...

.:nhalilah:. said...

rajinnye kak maroti tgh2 malam.. makan roti panas2 sedap.. lembut je..

NzA said...

dh siap ke blm rotinya tu....he.he.he...

tahniah dpt kerja baru.....setiap hari brgelut dgn timbunan buku2....

Papa Mifz said...

amboi tgh2 malam buat roti...jgn hangus sudah...hehe

Acik Erna said...

tak sabo nak tengok roti yang suri buat..

dyea irdina said...

wah bestnya buat roti,,,dyea dah lama tak baking sejak ada baby ni...rindu sgt nak membaking

sal said...

roti suri gebu..akak suka tengok..mana fotonya..

Maya Mayana said...

rajinnya akak menguli...memang ibu solehah dan mithali :)

imie fatiema © said...

mesti sodap kan kak,makan roti panas2..aduss.. bestnya kalau pandai masak2 neh..

jemarisuri said...

nk tengok roti blh? nti share la resipi dia..manalah tau js wat jadi gebu2...gitu..hehe

MulutPayau said...

akak datang nak makan roti....ada lagi tak????? hihihi.....

cheqna said...

so..tunjuk le gambo roti kak =)

Zaitun said...

Rajinnya suri... dah malam baru nak meroti, nak tunggu dia naik tu yang lama.

sudipVSsenduk said...

alahai rajinnya menguli roti, kalau le saya.. menguli mata lagi sedap hehehe

Ros said...

Salam Suri Solehah,

Rajinnya buat roti malam2....Kak Ros nak makan roti beli ja.....tak pandai nak buat pun...

Deru Ombak said...

Salam SS

Rajin sungguh nih..

~ yus ~ said...

suri....

komen suri ada je di blog yus tu. Cuma yus buat comment moderation, so, selagi yus tak online, yus belum approve komen yang masuk, jadi masih ada dlm dashboard je, tak keluarlah dia. Sabar ya...hihi.

LIPISLADY said...

Sallam suri solehah,

Saya pun kadang2 macam tu,
kalau terasa nak makan tu mesti terus buat, walaupun dah larut malam..

Mr.Clive said...

jgn risau...kadang2,ade jugak yang susah nak tido malam2...hehe... :)
walaupun esok paginyer keje awal...haha XD

mama aini said...

assalam suri..ehem rajinnya dia..nak sikit roti..

Aine Ainun said...

salam...

sama cm saya,
kalo tergerak nak buat,
apapun akan buat...

tpbila da malas,
apapun tak boleh...hehehe

Nida said...

Rajinnya kak.. tengah malam sempat lagi buat roti...

Mariambebakar said...

Salam,

Hari tu saya ada gak kes tak boleh tido, dari kul 2.00am hinggalah pagi.. Tapi tak buat roti, mengemas rumah jer :)

AZLINA said...

Assalamualaikum Suri, amboi rajinnya adik akak yg sorang ni, mlm2 pun meroti. Rotinya mana...dh abis ke?

lyza said...

Saya kalau dah malam2..memang malas nak ke dapur apatah lg nak buat roti or apa jua masakan..hehehe

Mr.Clive said...

rase da lame xupdate...huhu :)

ummu said...

assalamualaikum
alahai rajinnya akak me roti malam2
tapi bagus juga kan kak
buat makanan sendiri utk anak2 dan family kita juga..air tangan seorang ibu,berkat kan kak

Ati Masrif said...

rajin sungguh tu..

dah kembali kerja rupanya
mesti rindu kat si cecik kat rumah :)