Assalamualaikum..dan selamat datang

Friday, October 29, 2010

island hoping....

Ni cadangan dari sapa tah..ceritanya.kat tempat keja nak buat famili day...asalnya diaorang duk cadang nak pergi makan2 bakar2 ayam ke apa ke,,,so keluarlah cadangan nak bermalam kat rezot2 tepi pantai.dalam duk bincang menu,bincang aktiviti nak buat tu...ada pulak nak buat ailand hoping ni...emmm aku yang penakut ngan laut ni mulanya membantah keras cadangan tersebut...
Tapi setelah ditaklimatkan oleh kawan2 rasa macam seronok jugak...ye lah kalau sesaje nak pergi rasanya aku takkan sanggup..sungguh...pengalaman dilambung ombak tiap hari rasa macam dah cukup dah..Ni nak tambah dengan nak buat island hoping plak..bukan dia tu..huhu...so keputusan itulah yang diambil..jadi kami telah mencaterkan sebuah bot untuk aktiviti tersebut...Awalnya punya cadangan mintak orang bot yang sediakan makanan..namum setelah berbincang,,kami memutuskan untuk memasak sendiri makanan...
So..masalah aku sekarang diaorang ni telah menyerahkan tugas menyediakan makanan kepada aku dengan memberi menu kasarnya ialah ayam..huhu..nak masak ayam tajuk apa ye...nak kena ngintai sifu2 blog masakan ni...en mat ke..k.nor ke ke maifood..ke sapa2 lah yang ramai best kat luar tu...tengok lah...terjah....

2 comments:

ainnoraini said...

salam...
wah!! seronoknye nak gi jenjalan kat island..

suri solehah said...

alhamdullilah...dah selamat balik..seronok gak ain