Assalamualaikum..dan selamat datang

Monday, October 25, 2010

Bisday lagi

Hari ni 25hb sebenarnya Hari jadi Amirah Solehah...cadangnya masa bisday along hari tu..17/10 aku nak buat sekali ngan Solehah..tup2 hari ni kena pergi kursus so terpaksa lah ditunda lagi sambutan bisday tersebut....bukan apa dah kursus satu hari rasanya dah penat nak masak dah...jadi selepas bincang ngan hubby kami pospon lagi tarikh sambutan bisday anak2...insyaallah 30hb ni...semoga terlaksana..

Dah setahun Solehah...kejap je masa berlalu

solehah duk baca paper huhu

Along seminggu lepas 5tahun.(17/10)

Adam lagi seminggu 4tahun(3/11)

Sebenarnya 30 hb ni kawan2 tempat kerja nak buat island hoping+famili day SKLC..jd aku pilih untuk menyambut bisday anak2 masa tu lah...gabung tiga sekali..bisday anak2 dekat je tarikh ...selang seminggu je diaorang ni...Along 17/10...Solehah 25/10 n Adam 03/11...senang kerja mama..and save budjet..hehe..mama yang kodokut n sengkek..

Ya allah jadikanlah anak-anak ini anak yang soleh dan solehah..amin

2 comments:

kak ina mail said...

Anak-anak cahaya mata yang terindah.Happy birthday Amira solehah dan along.Semoga panjang umur dan jadik anak soleh dan solehah.Aminnn

suri solehah said...

Amin..betul kak ina..tak ada galang gati walau dunia dan seisinya