Assalamualaikum..dan selamat datang

Wednesday, April 27, 2011

assalamualaikum

Assalamualaikum

Sahabat yang dirahmati Allah..
semoga semuanya berada dalam limpahan rahmat kesihatan

rasanya sudah lama tidak dapat membuka blog
betullah,,ingat lima perkara sebelum lima perkara
...antaranya sihat sebelum sakit....
bukan apa bila dah tak sihat semua bendapun tak boleh nak buat

itulah yang saya alami sekarang
sejak keadaan diri yang kurang sihat ni
banyak benda yang terpaksa dilupakan

hanyalah perkara2 yang memang tak boleh nak tinggal sahaja
gagahkan diri untuk menyelesaikannya
yang lain..terpaksalah tolak tepi...

tapi hari ni alhamdulillah..rasa ada sedikit kekuatan
dapatlah menjenguk kawan2.....rindunyaaa.
sambil bersihkan sawang..

terima kasih kepada kawan2 yang masih sudi
lagi datang,,walaupun saya off dah banyak hari..

moga lepas ni kita akan berjumpa lagi
walau hanya sekadar di maya...

moga jumpa lagi..




terima kasih

29 comments:

nurkass said...

salam kak suri..
takpe..takpe..
rehat dulu..dah ok nanti baru online..take care..muahhhhh

Ati Masrif said...

semoga aida cepat2 hilang mabuk tu
kita dulu pun macam tu juga
apapun tak larat..kira aida ok lagi
masih boleh mengajar

Norhafiza said...

patut la kaksuri lama tak on..No harap kakSuri cepat sembuh ya untuk meneruskan amal ibadah seharian..amin..

cemomoi said...

takpe kalu tak terikat dengan nuff, sekadar mengisi masa lapang nak berblog

~ yus ~ said...

Salam Suri...

gembira dapat baca coretan suri hari ini..

takpe, ambil masa kalau mmg tak sihat. jangan di paksa diri. Dah habis mabuk nanti, bolehlah rajinkan diri semula.

Yus masa peknen Arif pun lama menyepi dari blog..:D

Erna said...

assalam suri..alhamdulillah..suri dah kembali,
semoga suri terus dirahmati dan diberikan kesihatan yang baik..

ainnoraini said...

semoga cepat sembuh ye..

patut la lame menghilang dan menyepikan diri kurang sihat rupenye...

Adinda Amy Sensei said...

assalamualaikum akak...

semoga kesihatan akak akan bertambah baik hendaknya...

Nieza said...

Assalammualaikum kak suri...akak peknen ke? tahniah kak...banyakkan berehat yer semoga diberikan kekuatan dan kesihatan nanti.

Kak Rose said...

Asalamualaikum Suri... tahniah dari kak rose... muga diberi kesihatan yg baik sehingga bersalin nnti n take care ya.

sal said...

Memang rindu pada suri, lama tak bersiaran..

wlaubgaimana pun, dulukan perkara penting yeee..
moga urusan berjalan ngan baik dan suri sihat2 selalu..amin

Piasara said...

"alhamdulillah...smga sihat terus terusan..takde harta yg paling berharga selain kesihatan kan..cuma bila kwn2 tak sihat..rasa rindu sbb lama tak bertegur..heeee..senyum,suri.."

mommylavender said...

salam suri~semoga terus beroleh kesihatan yang baik...

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikum

kak sari.. patutlah ayu lama tak perasan kakak bersiaran..
this okey.. utamakan yang penting yer..
kami memahami

Cik Ina minat Do do Cheng said...

salam suri...........

Rindunya ngan suri, dah lama tak bersiaran.suri sakit apa?kalau sakit dah berubat ke?

cek chun said...

salam beb
takpo2..
mu dok rehat molek2
nanti dah ok, kembali gegar macam biasa

sarah-najwan said...

tu la yg akak tak thn kalu preggy..mabukssssss...huhu

kalu akak mahunya 5 bulan melepeksss..

xpe suri..bersabar aje..sekejap je tu..9 bule 10 hari je..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam & salam perkenalan dr BSB.. tuan rumah x sihat ruper nyer.. harap bersabar sekejap jer...nanti ok ler tueee...

miloais said...

salam suri...

jaga kesihatan - tu yg penting
blog ni.. bila dah sihat
dah ok semua - bleh le sambung balik nok...

yang penting - i'm here...
heheheheh

welcome back ye!

Kakzakie said...

Assalamualaikum membuka bicara yg lama tak bertemu....:)

Moga suri sihat hendaknya. Utamakan yg lebih penting buat style kakak blog sekadar bila free...

qemaishak said...

wah kak suri pregnant ke?
patut la lama menyepi, xpe kak utamakan kesihatan dulu ye..
qema jenguk2 juga sini:)

suri solehah said...

kas>>hehe..memang nak kena buat gitu kass

ati>>nak buat camana ati..mmg p kerja pun ngajar sambil duk..ulang muntah huhu


no>>terima kasih no...gitulah harapnya

suri solehah said...

cemomoi>>tu lah..akak ni sekadar cari kawan n kongsi2 rasa hehe..nuff tu buh amik syarat org lain buh.


yus>>seronok baca komen yus gembira suri muncul hehe..memang yus..tapi kadang tu rindukan kat kawan2..harap cepat habis lah mabuk ni..tapi tulah ..pengalaman sebelum ni mmg 9 bulan huhu


kak erna>>terima kasih kak..harap macam tu..tapi kalau masih tak sihat moga allah kifarah dosa suri huhu


ain>> tu lah ain..ni pun gagah jugak nak tengok kawan2


amy>>w'salam..terima kasih amy..

suri solehah said...

nieza>>hehe..camne leh tau ni..hehe,,alhamdulillah dah dekat 3bln..tq nieza..


k.rose>>huhu..tersentuhnya ngan ucapan kak rose..terima kasih kak..


kak sal>>amin kak sal...moga cepat hilang pening ni hehe


kak pia>>betul tu kak pia,,,harta paling mahal kan..dah tersenyum baca komen akak ni..tq kak


mommy>>terima kasih..dan untuk mommy jugak.

suri solehah said...

ayu>>hehe..terima kasih ayu..


kak ina>>rindu akak gak..takdelah..alhamdulillah suri mgandung..alahan je


mai>>huhu...manalah sambal hitam ni...sambal hitam ooo sambal hitam


sarah>>huhu 9 bln 10hari tu tak tahan...tulah kak..saya pun jenis mabuk sampai nak bersalin tu pun duk termuntah2 lagi ...


BSB>>terima kasih bebanyak..salam kenal juga.


miloais>>hehe..tq sudi datang.


kakzakie>>terima kasih kak..mmg kena amik masa betul hehe


qema>>hehe..akak ni aktif skit baby baru setahun lebih hehe..tq qema sudi datang.

kakngah said...

preggy ke??
wah! ramai betul blogger yang berbadan 2 sekarang ni.
musim kah??

congrats beb!

Kak Rosaliza said...

Assalam suri, tahniah dari akk, semoga suri kuat n tabah menghadapi dugaan mual2 n loya2 ya.. akk ari tu sampai sebulan setengah gak tak leh tgk pc, mcm nk munnntah je heheh..pas h=dah masuk 3 bulan baru lah pulih

Harap2 suri pulih se[enuhnya n jaga diri sebaik mungkin, mungkin bby girl kut suka yg manis2 ni

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kalau tak larat; rehat ajelah Aida.






*PM kita di FB hp no. Boleh ?

Umie said...

Salam akak...blm terlewat lg kan nak wish tahniah kat akak nie..jaga diri bebaik tau kak..bestnye nnt dpt main ngan baby...;-)