Assalamualaikum..dan selamat datang

Saturday, September 18, 2010

correl+corningware+luminarc untuk dimiliki

Corelle bunga buttercup 16 pcs
Penghias meja n almari anda.dapatkan secara bayaran ansuran.anda tak perlu berpenat ke Langkawi  > Hanya kamu perlu hubungi saya dan nyatakan apa yang kamu ingin kan sebagai penghias meja makan di rumah kamu..Pasti suami akan memuji kamu kerana menghidangankan makanan yang best di dalam pinggan secantik ini..  Terus terang saya cakapkan harga yang saya tawarkan ini lebih mahal berbanding di kedai.kerana saya menawarkan kepada kamu harga secara ansuran...menarikkan :-)










Yang ini coningware..cantik kan
Tefal 28" RM 100.
caserolporselin..yang ni agak berat.
set tiga biji luminac 
Sudu ala-ala vantaje RM 45
Luminac sebiji
bromili katanya dari italy...murah skit kalau nak banding ngan correl.







 koleksi coningwer






 pinggan dari China --gemya...cantik2 tp kualiti tak pasti..tak penah guna lagi





 set minum crystal darques..tengah ofer skrg ni


yang ni pengukus cap buaya RM 65 cash.






5 comments:

cek chun said...

wowww..dah pandai meniaga :) saya nak kedai tefal ngan kedai corning ware.. 1 pon dah cukup.. bolehkah

heidiali said...

hahaha...bukan stakat kedai tefal n coning....semua sekali i boleh bagi u...luminac tengah murah tu mai apa lagi...hehe

So Shy Lady said...

sdapnya cuci mt...tgh mrncang bajet juga ni ;D

lydzar said...

saya pon belum ada lagi set2 nih..teringin jugak. bulan 3 nnt nk kelangkawi yeay!

juadah said...

Pengukus cap buaya tu ada kat mana eh? Kedai hj ismail ke @ idaman suri.?I nk gi beli la. From : juadah1@gmail.com