Assalamualaikum..dan selamat datang

Thursday, July 12, 2012

assalamualaikum

assalamualaikum....

dah tak tahu nak mulakan macamana...
harap kalau masih ada sahabat yang mengingati suri
moga semuanya dalam keadaan sejahtera.....

.....................tengok kat bloglist,,,baru tahu
dah 4 bulan tak jengok sini....
ini bukan lagi setakat sawang 
munkin kala jengking pun boleh hidup bebas ni
.....................
....................
nak buat macamana
dah ditakdirkan,tahun ni rasa macam sibuk
sangat...sibuk macam2 termasuklah 
sibuk duduk sahaja...

jadi hari ni rasanya rindu sangat
nak bersihkan tempat ni....
rindu nak bertandang ke tempat kawan2
rindu nak bertanya kabar.....
harap dapatlah berterusanlah lepas ni :-)
kawan2...
jangan lupakan suri di sini yeee....

16 comments:

kakcik said...

Selamat kembali memeriahkan dunia maya ini. :)

~ yus ~ said...

rindu suri juga....lama tak dengar cerita tau! Selalu baca status kat fb yang jarang2 update juga...hehe

izan mama mia said...

welcome back...

Kakzakie said...

Selamat bertemu di alam maya Suri:)
Kakak ada juga jenguk blog along dgn adik menanti kot adalah N3 baru...

ainnoraini said...

kembali ceria...lama betul menyepikan diri...selalu jumpe kt fb jerr...

ainnoraini said...

kembali ceria...lama betul menyepikan diri...selalu jumpe kt fb jerr...

ainnoraini said...

kembali ceria...lama betul menyepikan diri...selalu jumpe kt fb jerr...

ainnoraini said...

kembali ceria...lama betul menyepikan diri...selalu jumpe kt fb jerr...

miloais milo said...

welcome back my dear!
memang lama uols menyepikan diri...
rindu baget hoccay!

EmbunRosaliza said...

waalaikumusallam suri, semoga sihat ceria, ya. misss u

MulutPayau said...

lamanya mnyepi...rindu Suri jugak....

cheqna said...

selamat kembali....
pelan2 ye..=)

kakchik@ella said...

jgn risau. kami tak lupa. take care ye suri.

Zaitun said...

Salam Suri...kak Zai betul2 rindu... tak tahu kenapa tiba2 Suri menghilang,rupanya sibuk.

Harap Suri sihat dan bahagia dan yang lebih penting jangan menghilang lama2 lagi.

ummu said...

salam suri solehah
selamat kembali suri
he he saya pun baru 2 minggu ni dapat berblog walking
tak ape, suri, pasti ramai rakan blogger yg mengingati suri.

Nieza said...

Salam ramadhan dan salam rindu kak.welcome back...saya pun lama tak bw bz jer memanjang.Harap akak sekeluarga sihat yer.tq atas ingatan akak juga..