Assalamualaikum..dan selamat datang

Monday, May 13, 2013

cara nak edit HTML template blog terbaru?

assalamualaikum...

masih bercerita mengenai perkara baru pada blog tamplet bagi ku..
dalam mengedit blog permintaan kawan ku..satu lagi masalah yang ku temua
masa nak tukar tamplet blog,,aku tengok dah lain...ait...


macamana nak buat ye...sebabnya,,semua tutorial yang aku jumpa masih tunjukkan html yang lama..huhu
(payah,,kalau dah buta it ni)
setelah ku google merata rupanya baru ku jumpa..mmg sudah berubah ye..
nasib baik dah ada bloger yang bercerita tentang ini,,boleh kujadikan rujukan.
antaranya ialah boleh di baca disini

aduyai,,,nak kena ambil masa lain lah pulak.
takpalah..lain kali je lah,,bila ada masa...
.........................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sebenarnya hari ni,13 MEI 2013 adalah hari jadi my hubby...
masih belum ada idea lagi nak masak apa untuk nya....









15 comments:

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat en abe Suri. Masak apa pun mesti sedap punya suri:)

Kakak pun bab IT tak pandai selalu minta tolong org.

mama maman aka yana said...

ada gak jadi gitu.. last2 sy kuar jew balik.. tak tau nak buat guano.. sama la buta it mama nih.. kiki

atuk said...

Assalamualaikum Suri

selamat hari haji untuk hubby Suri
moga bahagia selalu

EmbunRosaliza said...

Assalam suri, selamat hari lahir buat suami suri.

Akk masa mula2 tukar baru tu pening, tak ingat nak buat mcm mana new post,lama2 tu dah biasa dh dgn wajah baru blogger.com ni

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Samalah dgn akak Suri, bits IT hehe
Selamat lahir buathubby Suri ;-)

Zaitun said...

Selamat hari ulang tahun buat hubby suri. Masak makanan kegemaran tentu dia suka.

izan mama mia said...

mmg style baru nampak ssh..ralat rasanya nak edit blog...

Kak Rose said...

Happy birthday buat En Hubby ya...semuga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu untuk keluarga tersayang...

uihhh!!!! kalau kak rose lg la x tau nak wat camner...2 kali buta IT!

Rinna said...

Epy Belated Besday utk hubby suri yer.. :)

pipoq said...

mula2 tengok memang nampak macam susah..tapi yang baru ni ok jugak sebenarnya..boleh tau line mane yang salah..kalo dulu jenuh nak mencari line yang tersilap coding..

Knor said...

selamat ulang tahun buat abenya..kenalah masak istimewa sikit yea..

kita pun pening juga bab2 ni

Ati Masrif said...

assalammualaikum aida,

selamat hari guru...mesti aida guru
yang disayangi oleh anak murid

selamat hari lahir buat hb aida juga.
semoga berjaya di dunia dan di akhirat..amin!

sama date with my BIL :)

ieda immi said...

eppy bday buat abe nyeee

dikkk akk pun tgh cari tutor pasal edit html kod baru nie
pening bila nak edit tgk x boleh huhuh

tq dik !

MulutPayau said...

selamat hari guru dear...
akak pun tak pndai bab IT ni..akak upah orng jer ubah blog akak..hehehe...

jeBateja said...

uikkk...den lagik laaaaa.....tak taw menda....ahakz...tq lah bg link....uhukz