Assalamualaikum..dan selamat datang

Saturday, November 2, 2013

Cara nak cari link blog di google friend connect?????

allahuakbar...
lama benarnya tak menyapu sawang,,,
sejak si kecik berdua(fawwaz n aisyah) dah semakin aktif
tak menang tangan melayan diaorang..tambahan lagi
kita dah takda pembantu ni sob sob..semua nak kena selesaikan sendiri
alhamdulillah suami banyak membantu.. :-)

sesekali jenguk blog...ada kawan baru..
klik nak follow..sekali pergi kat google friend connect
aik..alamak..lamanya tak buka,,,nape jadi camtu ye
dah tu pulak tak tahu nk klik kat mana nak pergi kat blog
kawan ...
ish..ish..punyalah jakunnya saya ni
...maca mana ye nk cari link kat google friend connect tu
ada dak sahabat kt luar sana yg sudi bantu saya ;-)

10 comments:

Acik Erna said...

suri..tak tau jugak..tak dapat nak bantu he he..kalau dah macam tu tak dapat la akak nak follow balik

NzA said...

Salam..
Biasanya kalau klik pic kluar url. Tapi ada jugak yg xde..susah nk jejak.

Daddy Ziyyad said...

pergi kat ABOUT...cari kat bawah sekali

jeBateja said...

kawe pun macam tu...susah tul nak tgk link.....ahakz

Kakzakie said...

Kalau tak ada link memang susah Suri.

~ Cik Azz ~ said...

Google ni macam fb jugak.. Manjang la nak tukar format je.. Naik pening dah jadinya.. huhu..

Akak ni dah termasuk dalam google+.. Tak suka betul akak.. Nak tukar balik macam biasa dah tak tau dah.. huwaaa...

MulutPayau said...

Aduhaiiiii ...samalah mcm akak..mmng tak tahu bab2 mcm ni...

Zaitun said...

Salam suri...kadang2 kak Zai pun lama tak jengok blog entah apa2 yang kak Zai sibukkan.

Kak Zai pun tak tahu nak buat.

Irfa said...

igt sy je ada mslh mcm tu
nak kunjung balas pun x boleh.huhu

azian said...

as salam...
hahhhh...jumpa pun blog...kikiki
saya azian yg nak g langkawi tu...salam kenal ye...xoxo