Assalamualaikum..dan selamat datang

Wednesday, November 21, 2012

rezeki...orang baru...


Betul kata suami....
Saya bukan ilahirkan untuk menjadi seorang "penulis"
Tiap kali saya mengadap lappy....
Mesti otak tidak dapat mnjana apa yang ada dalam fikiran
Untuk diterjmahkan dalam bentuk tulisan
Maka,,,jadinya..tiap kali cuba untuk menulis dalam blog ni...saya kekeringan idea....

Tapi..berkebtulan dengan kedatangan org baru
Dalam keluarga kami...
Saya teringin mengabadikannya dalam blog yg sudah bersawang ini

anak ke lima....

aisyah saidah ketika berusia 6 hari


sejam selepas dilahirkan....baby kebiruan....lemas...kata doktor yg menyambutnya...kerana terbelit tali pusat...huhu

25 comments:

Kak Rose said...

Tahniah Suri.... lamanya menghilang, rupanya menanti kedatangan ahli baru dlm keluarga ya... tahniah sekali lagi.

qemaishak said...

Comelnya baby..selalu abadikan kat sini ye kak, lama tak baca cerita kak da, mujur ada fb jah hihi

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah~

suri solehah said...

k.rose:terima kasih k.rose..hehe,,,alahan skit kak..tp sesekali ada jugak jd pembaca senyap..tgk akak masak apa..hehe


qema:hehe,,baru je dpt baby dan dapat lagi qema..tu lah seb baik dah kenal qema kt fb kan

Mrs eady:terima kasih

mama maman aka yana said...

alhamdulillah... tahniah yer.. cumil babynyer.. geram pipi..:p

Kakzakie said...

Suri... ini baru betul diam-diam berisi. Berita yg amat menggembirkan. Tahniah dari kakak. Moga sihat terus dan mudah dijaga.

Montel betul. Sedap nak gomol nie:)

pipoq said...

Alhamdulillah + tahniah untuk kak suri sekeluarga..

tembam tul pipinya tu..

Zaitun said...

Alhamdulillah dan tahniah buat suri sekeluarga, bertambah ahli keluarga.Comeynya dia hehehe....

sudipVSsenduk said...

Tahniah Suri... comelnya baby Aisyah... pinjam seminggu boleh?

Jemari_Suri said...

tahniah suri...patutla lama tak berupdated kan...^^

PoohGumux said...

tahniah kak dgn kehadiran bby baru..

Zurina said...

tahniah! cumel...teringin nk timang baby jugak..tp blom de rezki...;)

MulutPayau said...

tahniah suri....
Comelnya baby.....

AZLINA said...

Assalamualaikum Suri...Comelnya baby girl! Alhamdulillah dah pun selamat bersalin. Tahniah dr akak & selamat berpantang ya :))

RedRose said...

welcome back to ur writing snctuary ye sis. and congrats for having da new members in ur family. ^__^

Amie said...

Selamat datang ke dunia baby nan comelll.... lama menyepi, rupanya bertambah sorang lagi... tahniah Suri, apa namanya si comel ni...

MaMa Rey said...

comelnya..
sy pun ada pengalaman baby tali pusat belit kat leher..biru mcm baby tu..kesian..

EmbunRosaliza said...

Aduyai hilang pulak komen akk yg panjang2 tadi.

Tahniah buat suri n suami seronok tgk bby. Patut la hari tu nmpak birru masa bby lahir rupa2nya lemas.

Selamat berpantang ya suri

Acik Erna said...

comel aisya saidah ni..sayang tak dapat lama2 nak gomoi dia..dalam hari lagi..sian..kalau tidak memang tak mau lepas he he

Marya Yusof said...

As salam Suri,

Apa khabar? Baru menyambut kelahiran org baru ye! Tahniah! Selamat berpantang.. Comelnye bb mcm Iman masa kecik2 jugak... Alhamdullillah semoga semua baik2 shj :)

Azhariah Zuber said...

tahniah. ilham untuk bonda

sal said...

comel dan mongelnya baby...tahniah..

sal said...

comel dan mongelnya baby...tahniah..

cheeze maz said...

Salam kenal blogger yg dihormati. Tahniah diatas kehadiran sicomel. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Puan Kutu said...

alolo tembanya dia..comel sgt2..:)